Čišćenje stambenih prostorija

Čišćenje stambenih prostorija 

Podrazumijeva svakodnevno, periodično čišćenje ili čišćenje stambenog prostora po pozivu a obuhvaća obavljanje kućanskih poslova uklanjanje paučine, brisanje prašine, čišćenje kupaonice, usisavanje, pranje podova, čišćenje stakala, pranje terase.

Dodatne usluge kao što su nabavka namirnica i lijekova, strojna čišćenja, peglanje, pranje rublja i slične usluge, dodatno se dogovaraju.

Generalno čišćenje - uz stavke navedene u redovitom čišćenju obuhvaća još i sljedeće: pranje prozora i svih staklenih površina, čišćenje unutarnje i vanjske stolarije, kompletno čišćenje kuhinjskih elemenata i uređaja, izmicanje te usisavanje i brisanje namještaja, generalno čišćenje i dezinfekcija kupaonice, pranje svih podnih površina, po potrebi pranje balkonskih ili vrtnih stolova i stolica

Turističko čišćenje - usluga se pruža u objektima za odmor (apartman, kuća za odmor) i to prilikom smjene turista a obuhvaća: pranje i čišćenje kuhinje i kuhinjski aparata, brisanje prašine i uklanjanje paučine, čišćenje i dezinfekcija kupaonice, usisavanje i pranje podova, pranje prozora (po potrebi), izmjena posteljine (po potrebi).

Zimsko čišćenje - usluga se obavlja u periodu izvan (prije) turističke sezone a obuhvaća: prozračivanje prostora, brisanje prašine i uklanjanje paučine, čišćenje kupaonice (po potrebi), usisavanje (po potrebi), metenje podova (po potrebi), čišćenje prozora (po potrebi), kontrola grijanja prostora. Usluga se odnosi na osnovno održavanje čistoće te kontrolu grijanja, instalacija i ostalih uređaja u prostoru, kako ne bi došlo do zapuštanja.

Povezane teme:
čišćenje kuće čišćenje apartmana čišćenje ureda čišćenje stanova usluge čišćenja pranje prozora održavanje čistoće profesionalno čišćenje čišćenje podova servis za čišćenje

KONTAKT

Rubeši 107
51 215 Kastav

tel + 385 (0)51 499 584
fax + 385 (0)51 687 533
mob: 091 722 9124
e-mail: dario.jozef@arx.hr

NAŠA MISIJA

Jednostavno čisto!NAŠA VIZIJA

U neopterećenom radnom okruženju s naglaskom na slobodu i kreativni razvoj djelatnika, krajnjem korisniku pružiti kvalitetnu uslugu s ciljem poboljšanja njegove kvalitete života i rada.